O nama

U RUDEX sauna expertu ne znamo sve o svemu. Na primjer, ne znamo baš puno o jampskom pentametru ili teoriji struna. Ne znamo gotovo ništa o tajnom životu galapagoških kornjača, kao ni o najboljim tehnikama izrade suflea. Ali zato znamo sve o saunama.

Naime, u RUDEX sauna expertu potpuno smo posvećeni izradi različitih vrsta sauna – finskih, infra i krio sauna, parnih i Kneipovih kupelji, hammama te razne wellness i spa opreme. Raspolažemo velikim iskustvom, jer naši su stručnjaci do sada izradili više od 745 sauni te sudjelovali u izradi više od 60 wellness i spa objekata. No, kako stalno ulažemo u edukaciju i nove tehnologije, naše znanje i dalje raste. Zato lako držimo korak sa svjetskim trendovima, uspješno konkuriramo na europskom tržištu te spremno odgovaramo na svaki zahtjev naših klijenata.

Dakle, ako postoji nešto što mi ne znamo o saunama, dat ćemo sve od sebe da to naučimo. To je ono što nas čini pravim stručnjacima za saune, radi čega i nosimo naziv – RUDEX sauna expert.

Vizija

Biti prva asocijacija za saune te wellness i spa opremu. Omogućiti saunu svakome.

Misija

Zahvaljujući bogatom iskustvu i znanju, klijentima možemo ponuditi vrhunsku uslugu izrade i montaže saune po želji te najbolju kvalitetu wellness i spa opreme, uz garanciju servisa i svu potrebnu podršku.