Ležaljke

 

 

Izrađene od drveta ili novih materijala, s grijačima ili bez, iz vlastite proizvodnje ili naručene od dizajnera… izbor je velik. No, u nečem su sve jednake – sve su visoko kvalitetne i izdržljive te jednostavne za održavanje.

 

Drvene ležaljke

 

… bezvremenska ljepota prirodnog materijala.

 

Odišući ljepotom prirodnog materijala, drvene ležaljke svakom prostoru daju dodatnu eleganciju i profinjenost, a njihova udobnost svakoga će oboriti s nogu.

Drvene ležaljke iz naše proizvodnje izrađene su od visoko kvalitetnog drveta obrađenog za izdržljivost u zahtjevnim uvjetima otvorenog ili zatvorenog prostora. Oblikovane prema našem dizajnu ili vašoj ideji, ali uvijek ergonomske, ove ležaljke opravdat će i najveća očekivanja.

Grijane ležaljke

… spoj udobnog i ugodnog, za potpunu relaksaciju.

Ležaljke s integriranim grijačima ističu se funkcionalnim dodatkom koji ugodu podiže na novu razinu, djelujući poput hot-stone ili infra-crvene terapije.

Ergonomski oblikovane i besprijekorno udobne, grijane ležaljke pružaju osjećaj blagostanja i potpunog sklada. Koncentrirano zračeći ugodnom toplinom, bez nepotrebnog zagrijavanja cijele prostorije, ove ležaljke potpuno opuštaju i regeneriraju um i tijelo na prirodan i blagotvoran način.

Dizajnerske ležaljke

… estetika i funkcionalnost s potpisom.

Dizajnerske ležaljke su idealna ravnoteža funkcionalnog i estetskog. Izrađene od polipropilena, koji u ekskluzivnoj varijanti može imati i unutrašnje osvjetljenje, ove ležaljke nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Jednako atraktivne u interijeru kao i vani, ove ležaljke sa sobom nose prepoznatljiv i atraktivan šarm. Svaki komad je produkt originalne kreativne ideje dizajnera, a cijeli tim stručnjaka, od arhitekta do tehničara, jamči kvalitetu u skladu s visoko postavljenim standardima.