Ležaljke

Izrađene od drveta ili novih materijala, s grijačima ili bez, iz vlastite proizvodnje ili naručene… izbor je velik. No, u nečem su sve jednake – sve su visoko kvalitetne i izdržljive te jednostavne za održavanje.

Siguran, učinkovit i ugodan način
za opuštanje, rješavanje stresa i gubljenje kalorija.

Drvene ležaljke

Dezvremenska ljepota prirodnog materijala.

Odišući ljepotom prirodnog materijala, drvene ležaljke svakom prostoru daju dodatnu eleganciju i profinjenost, a njihova udobnost svakoga će oboriti s nogu.

Drvene ležaljke iz naše proizvodnje izrađene su od visoko kvalitetnog drveta obrađenog za izdržljivost u zahtjevnim uvjetima otvorenog ili zatvorenog prostora. Oblikovane prema našem dizajnu ili vašoj ideji, ali uvijek ergonomske, ove ležaljke opravdat će i najveća očekivanja.

Grijane ležaljke

Spoj udobnog i ugodnog, za potpunu relaksaciju.

Ležaljke s integriranim grijačima ističu se funkcionalnim dodatkom koji ugodu podiže na novu razinu, djelujući poput hot-stone ili infra-crvene terapije.

Ergonomski oblikovane i besprijekorno udobne, grijane ležaljke pružaju osjećaj blagostanja i potpunog sklada. Koncentrirano zračeći ugodnom toplinom, bez nepotrebnog zagrijavanja cijele prostorije, ove ležaljke potpuno opuštaju i regeneriraju um i tijelo na prirodan i blagotvoran način.